Tilbud: Dans og foredrag

Hej alle gymnaster og forældre.

1. Hovedkreds, som vi er medlem af, udbyder et par gode arrangementer først i nov. Alle kan deltage selvom man ikke er medlem af vores forening, så det er bare om at komme afsted.

Hilsen gym.udvalget i Ringe – Bjarne Olsen

DANS – DANS – DANS

FÆLLES SANG & SAMVÆR

Fredag den 1. november kl. 19-22 i Gislev FriskolePris: kr. 75,- pr person- Kom alene eller sammen.

Alle kan deltage, og alle er velkomne. – Mød i behagelige dansesko.– ”Levende musik”– Efter dansen hygge med en bid brød, et glas vin/øl/vandog kaffe.– Vi synger årstidens og andre gode sange.– Karin Vium Jensen m fl. sørger for musikledsagelse til dans og sang.– Lise-Lotte Liengaard leder dansen.– Inkluderet i prisen brød, ost og kaffe.– Vin, øl, vand kan købes for særdeles rimelige priser.
Tilmelding senest den 25. oktober til:
Jørgen Jensen tlf 26702319, mail jj.byvej@aarlevnet.dk
eller Lise-Lotte Liengaard 2890 2583, mail llliengaard@gmail.com

Betaling senest d. 25. okt. på mobile pay 55782. Eller på aftenen.

Snup en aften på hjernens egne lykkepiller – Dans udløser endorfiner

Arr. 1. Hovedkreds/Midtfyns SG&I

Foredrag om klimaforandringer med den film- og bogaktuelle Daniel Rye.

11. november 2019 kl.19.00 på Ringe Fri- og Efterskole.

Daniel Rye er mest kendt for bogen og filmen ” Ser du månen Daniel?” men i foredraget på baggrund af hans nye bog ”Mens vi venter ” har Daniel Rye fokus på klimaforandringernes betydning i Afrika• Daniels indspark til klimadebatten er baseret på egne oplevelser i mødet med en malawisk familie i kampen for ikke at blive de næste klimaflygtninge, som han i sit arbejde som fotograf har fulgt igennem tre måneder fordelt over tre år.• Skaden er sket i klimaet – men nogle mærker det mere end andre.• På baggrund af sit møde med den malawiske familie fortæller Daniel på nært hold, hvem disse mennesker er, som står midt i klimaforandringernes øje, og som er i fare for at blive de næste klimaflygtninge.• Med dybe personlige oplevelser fortalt med en god blanding af alvor, humor og nærvær og ikke mindst i øjenhøjde med publikum, er Daniels foredrag et yderst relevant og vigtigt input til denne enorme og for mange ikke synlige trussel; nemlig klimaforandringer.• Daniel Rye medbringer bøger, der kan købes og signeres.

Aftenen er arrangeret af 1. Hovedkreds/Midtfyns SG&I og Ringe Fri – og Efterskole i samarbejde.

Køb billetter på www.ringe.clubcommander.com– Billetprisen er 75 kr.
Billetsalg åbner fredag d. 27/9.