HJÆLP – Heartland

Hej alle.

Vi kan stadig godt bruge lidt hjælp på Heartland. Vi er blevet spurgt af GU 72 om vi vil hjælpe dem på campingområdet. Længere nede finder du en beskrivelse fra dem , hvor der står en masse om hvad arbejdet går ud på, samt datoér.
Det udløser et armbånd til festivalen, samt noget forplejning på vagten.
Senest tilbagemelding på fredag d. 19. april på mail med navn, mailadr, mobilnr.

Mange hilsner Ringe gymnastikforening
Bjarne Olsen. 6178 2159

Hej! Kunne du tænke dig at komme med til den hyggelige ”Heartland Festival” på Egeskov Slot som løber af stablen den 30. maj – 2. juni 2019 og samtidig være med til at støtte GU72. Så skynd dig at læse videre herunder: GU72 skal for 4. gang i træk stå for campingområdet fra start til slut. Dette indebærer følgende: – Før festivalen skal vi klargøre området, hvilket vil sige: Slå telte, paphuse og tenthouses op som gæsterne kan købe/bestille som opslået ved ankomst. – Under festivalen skal vi være campingvagter, hvor vi skal sørge for at holde orden og rent på pladsen samt være behjælpelige i infoteltet. – Efter festivalen skal vi pakke de telte og paphuse som gæsterne ikke har taget med hjem ned samt pakke tenthouses sammen. Før festivalen skal vi bruge hjælpere mandag, tirsdag og onsdag i tidsrummet 16.30-21.30. Heartland Festivalen sørger for forplejning. (Man skal kunne være der fra start til slut på de dage man melder sig på) Under festivalen skal vi bruge hjælpere fra torsdag kl. 8.00 til søndag fra 12.00. Disse dage vil blive delt op i vagter. Efter festivalen skal vi bruge hjælpere fra søndag kl. 12.00 til 18.00 og måske mandag fra kl. 16.30- 21.30 (an på hvor godt det går søndag). Man skal være fyldt 15 år for at være frivillig og som frivillig får man et armbånd til festivalen og campingområdet samt en madbillet til nogle af boderne på festivalpladsen. Der vil blive lavet en GU72-lejr hvor dem som ønsker at overnatte på pladsen kan sætte deres eget telt op og foreningen vil sørge for lidt forplejning under festivalen. Som frivillig gennem GU72 skal man hvis man kun ønsker vagter før festivalen hjælpe min. 15-18 timer. Hvis man ønsker vagter før og under, kun under eller under og efter festivalen skal man kun hjælpe min. 10-12 timer. Hvis du efter at have læst ovenstående stadig er interesseret i at hjælpe og støtte op om GU72 og fællesskabet i vores forening, så send en mail til campingheartland@gmail.com med navn og telefonnummer.

Med venlig hilsen Bestyrelsen GU72