Svømning – Ændret sæsonstart

Annoncering til Midtfyns posten

Kære Svømmere
Sæsonen plejer at starte til september. Dette er desværre ikke muligt da renovering af stort bassin og udbygning med varmtvands bassin ikke er klart. Vi forventer at kunne starte mandag den 2. okt. Kl.19.30 Og onsdag den 4. okt. Kl.18.30, men kun i store bassin. Vi kan ikke tilbyde undervisning i lille bassin før midt i november.

Fra 1. november vil der onsdage være mulighed for træning i varmtvandsbassin ved fysioterapeut Thomas Bjørkholm kontakt venligst Thomas på tlf. 40180009 for yderligere info og tilmelding. For tilmelding til svømning og yderlig info vedr. starttidspunkt for svømning i lille bassin og varmtvandsbassin kontakt

Formand Henning Andersen på tlf. 62291685 eller
Kasserer Dolly Rasmussen på tlf. 23906291